Tarieven Schilderwerken Alphen aan den Rijn

Bel 0172-251060 ☞ Binnen 24u een offerte.

Kosten schilder

In de schilderswereld is het gebruikelijk om een uurtarief te betalen. Het uurtarief schilder of de schilderwerk prijzen van ieder bedrijf is afhankelijk van een aantal factoren als leeftijd ervaring van de schilders, type en omvang van de klus.

Waarom kiezen voor ons?

  • Ruim 43 jaar ervaring
  • Al onze schilders hebben hun vakdiploma's
  • Gratis inspectie en offerte
  • Wij maken alles vooraf verfklaar
  • Wij gebruiken de topkwaliteitsverf de juiste methodes
  • We ruimen alles op en laten u netjes achter
  • Alle werkzaamheden geschieden onder garantie

Offerte nodig?

Heeft u interesse of vragen neem dan gerust contact met ons op en wilt u een afspraak maken dan mag u ons bellen of e-mailen. Om een goed overzicht te krijgen van de te verrichten werkzaamheden spreken we het liefst af op de locatie waar het om gaat...

Moeilijk kiezen tussen diverse schildersbedrijven?

Bent u verschillende schildersbedrijven aan het bekijken tussen het enorme aanbod, maar eigenlijk opzoek naar die ene betrouwbare schilder in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving?

Dat kunnen wij goed begrijpen. Wij willen u dan ook niet vertellen dat andere schildersbedrijven misschien de zelfde kwaliteit schilderwerken kunnen opleveren als ons schildersbedrijf. Wij willen u alleen vertellen dat u bij ons schildersbedrijf u de beste combinatie schilderwerk tussen prijs en kwaliteit krijgt.

Niet meer kiezen tussen de verschillende schildersbedrijven, kies voor Van Gelderen Schilders- en Afbouwbedrijf, kies voor kwaliteit en een scherpe prijs. Vraag nog vandaag bij ons vrijblijvend een offerte aan en u zult blij verrast zijn.

Schildersbedrijf Alphen aan den Rijn helpt u verder!

Geef onze vakmensen zoveel mogelijk informatie over uw situatie en locatie, zodat wij u een goede kostenindicatie en tijdsplanning kunnen geven. De eventuele voorrijkosten, uurtarief etc. worden zo veel mogelijk met u besproken op locatie.

» Wij besteden altijd zorg en aandacht aan uw opdracht.

Veelzijdige vakmannen die met iedere klus raad weten.

Bel vandaag nog voor meer informatie:

0172-251060