Kozijnen schilderen Benthuizen

Kozijnen schilderen Benthuizen? Bel 079-2002012

Kozijnen schilderen? Onze vakschilders zijn werkzaam in alle wijken en buurten van Benthuizen:
  • Benthuizen
  • Noordpolder
  • Benthuizen Dorp-West
  • Benthuizen Dorp-Oost
  • Bentwoud

Schildersbedrijf Alphen aan den Rijn - kozijnen schilderen

Bij ons kunt u terecht voor al uw schilderwerken. Zo ook voor kozijnen schilderen. Wij zien schilderen en spuiten dan ook als meer dan een gewone opknapbeurt. Wij leveren vakwerk tegen scherpe tarieven dat een echte verbetering is van uw leef- of werkomgeving.

Ons schildersbedrijf in Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland is een klein maar betrouwbaar en flexibel bedrijf. Met onverminderd enthousiasme verrichten wij al 43 jaar schilderwerk in de regio Haaglanden. Onze vakbekwame schilders helpen u graag in Voorburg, Leidschendam, Rijswijk en uiteraard ook in Alphen aan den Rijn.

De onderhoudsschilder met aandacht

Onze dagelijkse werkzaamheden zijn divers, zo verzorgen wij zowel het binnenschilderwerk als buitenschilderwerk en doen indien nodig deelvervanging van kozijnen, ramen en deuren. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de uitvoering en advies van onderhoudsschilderwerk, renovatie, behangen/glasweefsel en (houtrot-)reparaties.

Kozijnen schilderen en meer!

Naast kozijnen schilderen verzorgen wij ook schilderwerkzaamheden als binnendeuren schilderen, kozijnen verven, keukenkastjes spuiten en plafonds sauzen. En wilt u uw meubels een tweede leven gunnen? Onze moderne meubelspuiterij met spuitcabine in Moerkapelle is hét adres voor hoogwaardig spuitwerk.

Offerte schilderwerk, wat kost een schilder eigenlijk?

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf? Doe dit dan door onderstaand contactformulier in te vullen. Na het invullen van het formulier ontvangt u binnen 24 uur een reactie. Uiteraard kunt u ons ook direct bereiken voor kozijnen schilderen via het telefoonnummer 079-2002012

Allround schilderwerken Benthuizen

Wij zijn van oudsher een lokaal gerenommeerd schildersbedrijf waarbij uw opdracht van vandaag, ons visitekaartje voor morgen is. Dat is ons motto, alleen vakwerk telt! Wij verkopen daarom niets, maar adviseren u daarentegen uiteraard wel graag.

Voor alle particulieren en middelgrote bedrijven uit Benthuizen

Wij berekenen géén voorrijkosten als u binnen ons werkgebied (Benthuizen) woont of werkt. Bel ons als u in één van de volgende postcodes een schildersbedrijf nodig heeft; 2731.

U bent bij ons aan het juiste adres voor:

  • Schilder en onderhoudswerk
  • Behang en wandafwerking
  • Spuitwerk (latex/lak)
  • Kleuradvies
  • Klein timmerwerk

Goede bereikbaarheid in Gemeente Alphen aan den Rijn en vlak daarbuiten

Via ons contactformulier kunt u een bericht sturen voor bijvoorbeeld een afspraak of advies. Als u het contactformulier gebruikt, wilt u dan zo vriendelijk zijn om uw postcode te vermelden? Bekijk hier onze tarieven »

Alle medewerkers hebben kennis en vakmanschap en zijn professioneel opgeleid. Wij beschikken wij over de modernste apparatuur en gereedschap om alle werkzaamheden zowel binnen- als buitenschilderwerk snel en vakkundig op te pakken. Neem contact met ons op om direct een afspraak te maken in de gehele 079 regio en omgeving. Wij zijn uw lokale vakman uit Benthuizen!

» Ook als winterschilder staan wij het hele jaar voor u klaar!

Schilderwerk, onderhoud of reparatie in Benthuizen nodig?

Schilder gezocht voor kozijnen schilderen in Benthuizen? Wij komen graag kosteloos bij u langs voor een adviesgesprek.

079-2002012